Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

12 beneficii ale laptelui cu scorțișoară

Scorțișoara are proprietăți antifungice, antibacteriene și chiar antivirale. Combinația de scorțișoară și lapte poate servi ca un medicament pentru numeroase boli, vă poate ajuta să vă relaxați și să obțineți un somn mai bun.

Scorțișoara cu lapte nu numai că are o mulțime de beneficii pentru sănătate, frumusețe și leacuri, dar are și un gust minunat!

Antioxidant puternic

Scorțișoara este un antioxidant foarte puternic și în comparație cu alte șase condimente antioxidante (anason, ghimbir, lemn dulce, mentă, nucșoară și vanilie), scorțișoara previne oxidarea mult mai eficient decât toate celelalte condimente (cu excepția mentei)

Tonic călduț în timpul iernilor

laptele cu scorțișoară este un tonic grozav care ajută la încălzirea corpului. Consumul de scorțișoară cu lapte contribuie la încălzirea interiorului și la creșterea circulației sangvine în corpul nostru.

Sănătate pentru oase

laptele cu scorțișoară ajută la creșterea densității osoase, prevenind astfel artrita.

Probleme digestive

laptele cu scorțișoară poate ajuta la reducerea problemelor digestive, cum ar fi indigestia și crampele. Acesta va ajuta și atunci când avem scaune moi, deci este un remediu foarte eficient când copiii au diaree.

Răceală și gripă

laptele cu scorțișoară poate ajuta la prevenirea și vindecarea răcelilor și a gripei. Ajută foarte mult persoanele care au mâinile și picioarele reci.

Excelent pentru diabet

laptele cu scorțișoară ajută organismul să răspundă la insulină mai eficient, ceea ce ajuta atunci când nivelul de zahăr din sânge este ridicat.

Sănătatea orală

Laptele cu scorțișoară băut în mod regulat ajută la reducerea inflamării cavităților, la întărirea gingiilor și la scăderea mușcăturilor de insecte.

Pierderea în greutate

Scorțișoara poate încetini digestia alimentelor în stomac. Acesta este un lucru bun pentru cei care încearcă să piardă în greutate deoarece această activitate vă va ajuta să vă simțiți plini pentru o perioadă mai lungă de timp.

CELE MAI BUNE REMEDII UTILIZÂND LAPTE CU SCORȚIȘOARĂ

  • Durere în gât Laptele cu scorțișoară ajuta la tratarea durerilor în gât, acest lapte vă va ajuta să obțineți un somn neîntrerupt atunci când suferiți de dureri în gât. Bea 1 cană de lapte călduț cu scorțișoară înainte de culcare pentru calmare.
  • Insomnia – Lipsa somnului pe timpul nopții crește problemele cardiace, poate cauza accidente vasculare și afectează foarte mult performantele noastre. Încercați să faceți un ritual din băutul laptelui cu scorțișoară înainte de a merge la culcare și după trezire, dacă suferiți de insomnie.
  • Piele strălucitoare – laptele rece cu scorțișoară poate fi folosit pentru a vă lumina pielea feții! Înainte de culcare, aplicați laptele rece cu scorțișoară (fără extract de vanilie) pe față cu o dischetă de bumbac și spălați-l dimineața. Acesta va face pielea strălucitoare și va reduce și coșurile!
  • Balsam de păr – Laptele cu scorțișoară este un balsam de păr excelent, dar trebuie să-l aplicați înainte de șamponare. Puneți laptele într-o sticlă cu pulverizator aplicați-l pe tot părul. Lăsați-l să stea în jur de 2-3 ore pe păr înainte de spălare. Veți avea un părul strălucitor și sănătos.

Rețeta de lapte cu scorțișoară – Lucruri de care aveți nevoie:

Combinați 1/4 linguriță de scorțișoară cu 1 cană de lapte călduț, puteți adăuga miere după gust și câteva picături de extract de vanilie. Serviți cald!

One Response to 12 beneficii ale laptelui cu scorțișoară

  1. admin Darwin Mosinski says:

    🙂 Dintr-o data , toate persoanele care stiu TOT fara sa aiba specializare au venit pe blogul tau sa-si dea cu parerea despre o experienta personala 🙂Cool 🙂

    http://queenofthealps.tumblr.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi