Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

7 trucuri simple pentru a vă îmbunătăți vederea fără chirurgie laser sau ochelari

Odată cu trecerea timpului vederea începe să ne cauzeze probleme. Lucrurile apropiate sau îndepărtate încep a se vedea cu dificultate. Cu înaintarea în vârstă nimic nu se va mai putea vedea clar decât cu ajutorul ochelarilor.

Puteți purta ochelari sau lentile de contact, totuși, mai există o cale deloc de neglijat.

Iată cum:

7 trucuri simple pentru a vă îmbunătăți vederea fără chirurgie laser sau ochelari

  1. Scoaterea ochelarilor

Dacă trebuie să purtați ochelari în fiecare zi, încercați să petreceți ceva timp fără a-i purta. Potrivit unui studiu realizat de Ghana Medical Journal, 64% dintre studenții nigerieni consideră că ochelarii sunt dăunători ochilor dvs. și potrivit unui studiu efectuat în Brazilia, chiar și cercetări medicale consideră că ochelarii pot provoca vătămări grave vederii dvs.

  1. Mersul afară

Ar trebui să petreceți mai mult timp în natură. Ochii dvs. vor fi mai puțin expuși surselor de lumină care vă pot deteriora vederea, e foarte bine sa faceți plimbări pe strada sau sa mergeți in mod regulat prin parc.

  1. Odihniți-vă Ochii

Vă recomand să faceți o pauză de câteva ori în fiecare zi. Puteți să vă închideți ochii pentru câteva minute și să vă calmați presiunea ochilor sau să intrați într-o cameră cu iluminare scăzută. Asigurați-vă că ajustați luminozitatea ecranului computerului dacă trebuie să vă petreceți cea mai mare parte a zilei în fata lui.

  1. Regula 20-20-20

Încercați să utilizați regula 20-20-20 și faceți pauze regulate dacă lucrați la computer. Acesta este un exercițiu foarte interesant pentru ochi și este foarte simplu de implementat. Pentru fiecare 20 de minute de utilizare a computerului, faceți o pauză și priviți la ceva care este la 20 de metri distanță pentru cel puțin 20 de secunde.

  1. Masaj la ochi

De câteva ori pe zi, masați-vă ochii prin aplicarea ușoară a presiunii și frecarea suprafețelor din jurul ochilor. Este foarte bine ca masajul sa fie făcut cu degetul arătător și degetul mare pentru a apăsa ușor dincolo de colțul interior al ochilor. Acest masaj stimulează circulația în zona ochilor iar prin masarea templelor și a zonei de pe spatele craniului efectul masajului duce direct în spatele globurilor oculare.

  1. Compresie caldă

O metodă frecvent utilizată pentru tratarea problemelor oculare este compresa calda. Apăsați ușor o compresa umeda și caldă pe ochii circa o jumătate de oră pe zi. Aceasta este o metodă dovedită și este foarte utilă pentru umezirea ochilor uscați.

  1. Adăuga în alimentația ta zilnică

Introducerea unei cantități bune de cartofi dulci și morcovi în fiecare zi, ar putea îmbunătăți sănătatea ochilor. Aceste alimente au o vitamină A ridicată, un nutrient care este esențial pentru o viziune bună. Sucul de morcovi natural este de asemenea foarte bun.

 

Folosiți următoarele exerciții pentru a vă îmbunătății considerabil vederea:

Implementarea următoarelor 16 exerciții simple prezentate mai jos va îmbunătăți vederea ochilor vostri. Doar urmați liniile din direcțiile indicate de săgeți. Dacă faceți acest lucru prima dată, încercați să vă concentrați pe fiecare simbol individual și să vă uitați la ele pentru o vreme, pentru a înțelege pe deplin semnificația acestora.

NOTĂ: dacă aceasta este prima dată când faceți acest exercițiu, focalizați-vă asupra unui element și priviți-l pentru o vreme. Mintea voastră va absorbi semnificația simbolului. Este posibil ca ochii sa înceapă să lăcrimeze sau să dorească sa se închidă, acesta este un semn ca sunt relaxați. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi