Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Această simplă remediere vă poate trata hemoroizii în doar 20 de minute!

Hemoroizii sunt una dintre cele mai enervante și dureroase boli pe care le puteți dezvolta. Acestea apar într-o zonă inconfortabilă și inaccesibilă, ca rezultat al umflării venelor și a vaselor de sânge în jurul anusului. Hemoroizii pot deveni destul de dureroși și pot face mersul pe jos sau chiar statul pe scaun o mare problemă.

Tratamentul obișnuit pentru această problemă implică medicamente antiinflamatoare sau intervenții chirurgicale, dar, din fericire, avem un tratament natural deosebit, care este extrem de eficient și funcționează mai bine decât orice medicament. De fapt, acest ulei incredibil poate reduce durerea în doar 20 de minute!

La nivel global, 7 din 10 persoane suferă de hemoroizi sau se confruntă cu aceasta problema. Principalii factori pentru această boală sunt genetica, constipația, diareea, vârsta înaintată, mâncarea picantă prea mult, utilizarea excesivă a laxativelor și tensiunea arterială ridicată. Continuați să citiți mai jos pentru a vedea cum să pregătiți remediul care va poate oferi o tratare a hemoroizilor:

Ingrediente

250 ml. ulei de germeni de grâu

10 gr. mușețel praf

2 petale de trandafir

20 gr. de lanolină

20 gr. de miere

preparare

Puneți toate ingredientele într-o oală și fierbeți amestecul timp de 20 de minute, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească. Strecurați amestecul și puneți-l în congelator. După ce a înghețat, rupeți un cub de gheață din amestec și aplicați-l pe zona dureroasă timp de câteva minute. Repetați procesul ori de câte ori aveți nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi