Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Deparazitare pentru animalele de companie

Asa cum va spuneam in postul legat de deparazitare, in momentul in care facem noi tratamentul de deparazitare, este bine sa il facem si pentru animalul de companie, altfel ne putem reinfesta de la acesta.
Mai jos sunt explicate dozele si modul in care se poate face deparazitarea la animale de companie:
 
DOZELE SUNT CALCULATE PENTRU UN CAINE SAU O PISICA DE 5KG. DACA E VORBA DE UN ANIMAL DE 10 KG, DUBLATI-LE.

evomag.ro
extractdeplante.ro
1. APA DE PATRUNJEL. Fierbeti o legatura mare de patrunjel proaspat intr-un litru de apa, timp de 3 minute.Aruncati patrunjelul. Dupa raciere, puteti congela o mare parte din ea in recipient de 200 ml.Aceasta e cantitatea necesara pentru o luna. Puneti o lingurita de apa de patrunjel in mancarea animalului. Nu e nevoie sa supravegheati cum mananca. Orice cantitate ingurgitate e suficienta .Scopul apei de patrunjel este sa asigure o buna functionare a rinichilor si sa elimine resturile de paraziti morti. Administrati-le aceasta apa cu o saptamana inainte de a incepe cu nucul negru.
2. NUCUL NEGRU. O jumatate de capsula pisata in mancare. Nu fortati animalul sa manance. Administrati-o pisicilor de 2 ori pe saptamana. Administrati-o zilnic cainilor, de ex., un caine de 15 kg primeste 1 capsula ½ pe zi(dar administrati treptat, marind doza cu ½ de capsula pe zi). Daca animalul vomita sau are diaree va puteti astepta sa vedeti viermi. Se pot lua foarte usor.Incepeti prin a pune sare si iod pe locul respective si lasati sa actioneze 5 minute inainte de a sterge. Incepeti tratamentul cu pelin dupa o saptamana.
3. CAPSULELE DE PELIN. (365 mgr/caps). Deschideti capsula si presarati pe mancarea uscata a animalului cantitatea cea mai mica pe care o puteti lua intre degete. Faceti asta 1 data pe saptamana, inainte de a incepe tratamentul cu cuisoare.
4. CAPSULELE CU CUISOARE. Presarati pe mancarea uscata a animalului cantitatea cea mai mica pe care o puteti lua intre degete. Continuati toate aceste tratamente de rutina pentru a nu avea motive sa va temeti ca animalele dvs de companie va vor contamina. Veti remarca cat de vioaie si vesele devin!

Aplicati tratamentul lent ca ele sa se obisnuiasca sa manance tot. Deci:
SAPTAMANA 1: APA DE PATRUNJEL
SAPTAMANA 2: APA DE PATRUNJEL+NUCA NEAGRA
SAPTAMANA 3: APA DE PATRUNJEL+NUCA NEAGRA+PELIN
SAPTAMANA 4: APA DE PATRUNJEL+NUCA NEAGRA+PELIN+CUISOARE

avon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

avon.ro
Facebook856
Facebook
Inapoi