Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Distrugeți Alunițele, Negii, Petele de pe piele și puncte de vârstă complet natural!

Aproape toată lumea are unele probleme de piele, indiferent de cauza. Din cauza sensibilității pielii noastre avem tendința de a avea pete ale pielii, pirolize sau pori înfundați. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când avem un dezechilibru hormonal sau multe schimbări în stilul nostru de viață și în consumul de alimente.

Folosirea produselor de înfrumusețare, care fac ca pielea să arate strălucitor și clară, crește din ce în ce mai mult.

Aceste produse sunt pline de substanțe chimice care pot provoca deteriorări ale pielii noastre. Dar, există o alternativă la toate aceste produse dăunătoare, și este totul natural fără efecte secundare. Acest lucru poate fi la fel de eficient ca orice alt produs scump deoarece poate elimina toate problemele legate de piele și îmbunătățește aspectul acestuia.

Citiți cele mai eficiente soluții pentru orice problemă a pielii:

  1. Alunițele

Această problemă a pielii poate apărea indiferent dacă sunteți copil sau adult în orice moment. Ele pot apărea din cauza expunerii mari la soare sau pur și simplu genetic. Alunițele sunt similare celulelor de pigmentare ale pielii, care se numesc melanocite.

Rezolvați-le folosind usturoi

Usturoiul obișnuit sau extractul de usturoi pot elimina în cel mai scurt timp alunițele . Protejați pielea din jurul aluniței cu puțină vaselină și leocoplast înainte de a aplica usturoiul. Apoi, aplicați usturoiul presat sau extrasul și fixați-l cu bandaj. Lăsați usturoiul să acționeze timp de aproximativ patru ore și repetați procesul în fiecare zi până când observați orice diferență.

Rezolvați-le folosind Bicarbonat de sodiu și Uleiul de Ricin

Aceleași rezultate pot fi obținute prin utilizarea uleiului de ricin și a bicarbonatului de sodiu. Combinația dintre aceste două formează o pastă gumă și ar trebui să o aplicați pe alunițe. Asigurați-vă că amestecul este acoperit cu bandaj și lăsați-l până dimineața. Scoateți bandajul și spălați zona. Pentru rezultate mai bune, repetați procedura în fiecare noapte până când dispare.

Rezolvați-le folosind oțetul de mere

Veți avea nevoie de oțet de mere și de un tampon de vata, cel mai bun e cel de la bețișoarele de urechi. Înmuiați tamponul de vata în oțetul de mere și plasați-l ușor pe alunițe. Acoperiți-l cu un plasture etanș și lăsați-l timp de opt ore. După aceste 8 ore, scoateți banda și veți observa că alunița a dispărut. Dacă nu, repetați pana va cădea în mod natural.

  1. Negi

Acestea sunt rezultatul virusului numit HPV sau papilloma. Acestea arată ca membranele mucoase sau cum ar fi mici umflături pe piele.Ei sunt de obicei tratați cu acid salicilic sau prin înghețare.

Rezolvați-le folosind bananele

Negii vor dispărea dacă utilizați coaja de banane . Tot ce trebuie să faceți este să frecați negul cu coaja de banană în fiecare noapte.

Rezolvați-le folosind Miere Pură

Puteți înlătura negrul în timp ce frecați mierea pe el și utilizați un bandaj pentru a acoperi. Așteptați până în dimineața următoare și veți observa că negi sunt îndepărtați.

Rezolvați-le folosind oțetul de mere

Utilizați un tampon de vată pentru a-l înmuia în oțet de mere și acoperiți-l cu bandă medicală nelăsându-l să respire. Lăsați-l să acționeze peste noapte sau dacă aveți timp, 24 de ore și apoi înlocuiți-l cu o alt tampon de vată. Veți vedea că negii se micșorează și vor dispărea complet.

Puteți folosi,  de asemenea, sucul de usturoi sau unul zdrobit. În două săptămâni de acoperire a negilor, cu suc de usturoi, vor dispărea. Trebuie să faceți asta de două ori pe zi.

  1.   Tumori cutanate sau alunițe crescute pe piele

Tumorile cutanate sunt creșteri de piele mici sau mari care apar pe suprafața pielii. Acestea apar, de obicei, în zona superioară a pieptului, gâtului, pleoapelor sau a axilelor. Tumorile cutanate pot apărea datorită frecării pielii de altă piele. Cele mai frecvente moduri în care sunt eliminate sunt înghețarea, tăierea și legarea.

Rezolvați-le folosind oțetul de mere

Utilizați un tampon de vată pentru a înmuia în oțet de mere și eliminați excesul prin stoarcerea acestuia. Înmuiați bine alunița și lăsați-o să acționeze. După câteva zile, alunița se va înnegri și va cădea.

Rezolvați-le folosind ulei de arbore de ceai

Utilizați un tampon de vată și înmuiați-l în apă împreună cu câteva picături de ulei de arbore de ceai. Plasați tamponul de vată pe aluniță și acoperiți-o cu bandaj. Repetați procesul de 2 sau 3 ori pe zi timp de o lună. Aceasta este cea mai sigură metodă pentru îndepărtarea tumorilor cutanate din jurul ochilor dvs.

Rezolvați-le folosind Bicarbonat de sodiu și Ulei de Ricin

Faceți acest amestec pentru a elimina tumorile cutanate. Utilizați bicarbonat de sodiu și ulei de ricin și amestecați-le până când obțineți o pastă. Aplicați pasta pe aluniță și fixați-o cu un leocoplast. Puteți păstra pasta în frigider mai mult de 48 de ore și repetați metoda de 2 sau 3 ori pe zi.

  1. Pete întunecate

Aceste pete întunecate sau pete de vârstă sunt cunoscute ca pete decolorate care apar pe mâini, antebrațe sau pe față. Se crede că apar datorită expunerii la soare sau datorită îmbătrânirii.

Rezolvați-le folosind Lămâie

Veți avea nevoie de suc de un tampon de vată. Înmuiați tamponul de vată în sucul de lămâie și frecați zona întunecată de două ori pe zi.

Rezolvați-le folosind Aloe Vera

Utilizați gel de aloe proaspăt din planta de aloe și puneți-l pe zona întunecată. Lăsați gelul de aloe să acționeze timp de 30 de minute.

Rezolvați-le folosind ceapa

Utilizați suc de ceapă și aplicați-l pe zona întunecată. Așteptați 10 până la 15 minute pentru a acționa și spălați-l. Repetați procedura în fiecare zi până când observați orice diferență în culoare.

Rezolvați-le folosind hreanul

Amestecați hreanul cu oțet de mere și aplicați amestecul pe zona întunecată în fiecare zi. Va dispărea încet, dar trebuie să fii răbdător.

Rezolvați-le folosind serurile de vitamina C

Este bine cunoscut faptul că serurile de vitamina C sunt foarte eficiente și benefice pentru pielea noastră. Dar trebuie să utilizați serurile organice, fără chimicale, pentru a obține cele mai bune rezultate. Datorită vitaminei active din punct de vedere topic, seric, fiecare zonă întunecată va dispărea imediat. În plus, poate repara pielea deteriorată.

  1. Curățarea porilor înfundați

Porii înfundați se pot întâlni de cele mai multe ori ca o mică cantitate de ulei pe pielea noastră și fac ca pielea să devină neclară. Acestea trebuie eliminate pentru a reveni la aspectul neted al pielii.

Rezolvați-le folosind Scrubul de zahăr

Folosiți lămâie și zahăr pentru a face o pastă. Aplicați combinația cu un prosop de bumbac și frecați-l ușor într-o mișcare circulară. În zona în care apar porii înfundați, veți observa o îmbunătățire și trebuie să clătiți scrubul de zahăr cu apă caldă după ce ați terminat cu curățarea.

Rezolvați-le folosind Aburii

Curățați-vă fața de orice murdărie și așezați fața peste un vas cu apă fierbinte. Pentru a fi mai expuși la abur, acoperiți-vă capul cu un prosop de bumbac. Stați în această poziție timp de zece până la cincisprezece minute și spălați fața de câteva ori cu apă caldă. Pasul final este de a curăța orice deșeuri de pe față cu oțet.

Informați-vă prietenii și familia prin împărtășirea unor soluții din acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi