Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Eliminarea calculilor biliari

Eliminarea calculilor biliari pe cale NATURALA
De: Dr.Lai Chiu Nan

El a lucrat pentru mulţi. Chiu Nan nu cere bani pentru ea, aşa că ar trebui să fie gratuita pentru toată lumea. Răsplata voastră este atunci când cineva, prin viu grai, beneficiază de acest regim. Calculii biliari nu pot fi pe interesul tuturor. Ar trebui să fie pentru că noi toţi ii avem. Mai mult decât atât, calculii biliari pot duce la cancer. “Cancerul nu este prima boala”, subliniază Chiu Nan. “De obicei, există o mulţime de alte probleme care duc la cancer.

avon.ro

În cercetarea mea în China, am dat peste nişte materiale care spun ca persoanele cu cancer au, de obicei, pietre. Toti avem calculi biliari. Este o chestiune de dimensiunea lor sau de cantitate.

Unul dintre simptomele ca aveti calculi biliari este un sentiment de burduşeală după o masă grea. Simti ca nu poti digera alimentele. În cazul în care devine mult mai grav, simti durere in zona ficatului “Deci, dacă credeţi că aveţi calculi biliari, Chiu Nan oferă următoarea metodă pentru a-i elimina natural.

Tratamentul este, de asemenea, bun pentru cei cu un ficat slab, deoarece ficatul si vezica biliara sunt strâns legate.

orange.ro

Regimul:
1. Pentru primele cinci zile, să iau patru pahare de suc de mere in fiecare zi sau mancati patru, cinci mere. Sucul de mere înmoaie calculii biliari. Pe parcursul celor cinci zile, se mananca in mod normal.

2. În ziua a şasea, nu se ia cina.

3. La ora 6 pm, se ia o linguriţă de sare Epsom (sulfat de magneziu), cu un pahar de apa calda.

4. La ora 8 pm, se ia iar o linguriţă de sare Epsom (sulfat de magneziu), cu un pahar de apa calda. Sulfatul de magneziu deschide canalele vezicii biliare.

5. La 10 pm, se ia o jumatate de ceasca de ulei de măsline (sau ulei de susan), cu o jumătate de ceaşcă de suc de lămâie proaspăt. Se amestecă bine şi se bea. Uleiul lubrifiaza pietrele pentru a uşura trecerea lor.

PS. 1 cana = 250ml, o ceaşcă de suc de lamaie = 3 lămâi (aprox.)
În dimineaţa următoare, veţi găsi pietre verzi în scaun. “De obicei, ele plutesc”, Chiu Nan noteaza: “Este posibil să doriţi să le număraţi, am avut oameni care treceau de 40, 50 sau până la 100 de pietre.. Foarte mulţi.”

Acum stii!!

Telekom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cufarulnaturii.ro
Facebook856
Facebook
Inapoi