Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Iarba de grâu

Sucul din iarba de grau a devenit rapid cunoscut drept o bautura cu puteri miraculoase de vindecare asupra unor oameni aflati in faze terminale ale unor boli dureroase. In urma unor analize, s-a constatat ca iarba de grau contine atat de multi nutrienti incat am putea sa ne hranim doar cu sucul extras din iarba de grau timp de mai multe saptamani sau chiar luni de zile, fara sa avem vreo carenta in organism.
Alaturi de o alimentatie raw-vegana, sucul din iarba de grau faciliteaza eliminarea din organism a grasimilor in exces, a reziduurilor si a toxinelor din organele digestive. Este cel mai puternic detoxifiant pentru ficat si totodata un excelent alcalinizant, impiedicand celulele bolnave sa se dezvolte. Datorita continutului bogat in clorofila si enzime, sucul din iarba de grau protejeaza impotriva factorilor cancerigeni, curata ficatul, intareste celulele si vasele de sange si chiar neutralizeaza substante toxice (cadmiul, mercurul, clorul sau nicotina) si factorii poluanti.

Puternic detoxifiant si adjuvant in regenerarea organismului, sucul din iarba de grau este o sursa excelenta de acid folic, B12, cupru, fier, proteine si potasiu, magneziu, calciu, Vitamina C, Vitamina A, un complex de vitamine B, Vitamina E, intr-o forma extrem de usor de absorbit in organism.

Supranumit “esenta soarelui” sau “sange verde”, sucul din iarba de grau este echivalentul unei transfuzii complete de sange, continand 20 de aminoacizi, sute de enzime diferite, 92 de tipuri de minerale, 110 vitamine si alti nutrienti importanti care se gasesc numai in sol. Aproximativ 70% din continutul sau este clorofila pura ce musteste de viata si sanatate.
Sucul din iarba de grau se consuma intotdeauna in cel mai scurt timp de la extractie (maxim 5-10 minute), deoarece clorofila prezenta din abundenta in suc isi pierde dramatic din proprietati prin expunerea la surse de lumina si aer. La aproximativ 5 minute dupa ingerare, elixirul incepe sa isi faca simtite efectele in plan fizic, mental si psihic.

Iti poti prepara acasa aceasta bautura-minune din 50 grame de iarba de grau pentru a obtine 50 mililitri de suc proaspat si sanatos. Este recomandat ca un shot sa nu depaseasca aceasta cantitate, iar doza zilnica de 3 shoturi sa se rezume la maxim 150 mililitri. Pentru a extrage sucul, vei avea nevoie de un storcator manual sau electric, de iarba de grau proaspata si poate chiar de niste sfaturi. Exista si posibilitatea de a achizitiona praf de iarba de grau, care este obtinut prin deshidratare si are acelasi efect. Se pun 2 lingurite de pudra într-un pahar cu apa si se bea dimineata pe stomacul gol.

Pudra de iarba de grau de calitate se poate achizitiona in bune conditii de pe site-ul urmator: www.beorganic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi