Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Introducere Cancer

De azi, în țara mea, nu se mai moare de cancer…

Știu, pare îndrăzneț titlul, dar este real. Ȋn fapt ce este real și ce nu este real? De aici începe totul. Reală este boala de care suferi, reală este chimioterapia, reală este speranța mică de viață, reale sunt multe lucruri, dar oare chiar asta să fie realitatea? Eu zic că nu, realitatea este cea pe care vrei să o construiești. Vrei să fi o victimă a unei banale celule sau vrei să învingi un sistem?

Totul începe cu ACUM și nu cu MÂINE. Dacă trebuie să faci ceva pentru a învinge această boală necruțătoare, trebuie să o faci din această clipă și nu de mâine. Dacă răsfoim “biblioteca” numită internet, bibliotecă despre care pot spune că a devenit o mică Akasha, vom fi bombardați cu tot felul de soluții, care mai de care mai “binefăcătoare”, “aleși sau unși” de Dumnezeu?!?! care, prin tot felul de tehnici “miraculoase”, promit să vindece orice fel de boală. Nu trebuie să cazi în această capcană, singurul vindecător ești tu. Doar tu știi ce-i în tine, doar tu trăiești chimioterapia, doar tu mai ai puține zile de trăit, ei………….. habar nu au cum e, doar bănuiesc și speră să facă ceva bani pe suferința altora, evident, nu toți sunt din această categorie, motiv pentru care, este foarte bine să le cercetați reușitele prin exemplificări reale.

Pentru a rezolva această problemă nu există o cale de mijloc, există doar învingi sau pierzi, trăiești sau mori, dar cel mai important lucru este că ai posibilitatea să alegi ce variantă dorești să se realizeze. Din această cauză, mai ales că vorbim despre una dintre cele mai necruțătoare boli din lume, lupta nu este deloc ușoară. Fiecare zi cedată, înseamnă o zi câștigată de cealaltă tabăra. Ori tu, ori ea.

Pentru a vindeca orice fel de boală, trebuie să vindeci 4 planuri și anume: Energetic, Mental, Sufletesc și Material. Dacă cele 4 planuri nu sunt în echilibru o să avem recidive, ceea ce nu înseamnă o vindecare completă, și anume, doar o amânare a inevitabilului. Degeaba rezolvi efectul, dacă nu ai distrus cauza. Degeaba scoți apa dintr-o casă inundată, cu ligheanul, dacă nu ai oprit și sursa de la robinet, peste puțin timp o să ai iar o casă inundată. Ȋn acest moment, medicina încearcă să rezolve efectul, dar nu și cauza, de aici și recidivele.

Un cancer la sân, este operat, sânul scos și celulele dispărute. Ȋn primă fază totul pare în regulă, persoana începe să-și reia activitatea iar vreun semn de recidivă pare inexistent. Trec doi, trei ani, iar după un control de rutină, fără nici un simptom în prealabil, află că e plină de celule canceroase, de metastaze pe mai toate organele, pe oase, în oase. Cum naiba? Din ce am studiat eu, pot spune că se întâmplă un fenomen ciudat. Ȋn urma primei chimioterapii, celulele nu se necrozează, doar dispar. Conform analizelor cancerul a dispărut, de fapt, realitatea este alta, celula canceroasă s-a “camuflat”, pentru ca mai târziu, cu o haină nouă, mult mai protectoare față de chimioterapia trecută, să își refacă apariția. Din acest motiv, chimioterapia din prima fază nu mai face față unei recidive și trebuie schimbată forma de tratament. Nu crezi? Privește un exemplu: Borrelia Burgdorferi – Bacteria responsabilă de boala Lyme, este capabilă să se transforme în 3 forme distincte: spirocheta, forma de gemă şi forma chistică. Aceste forme au drept scop supravieţuirea şi proliferarea bacteriei în corpul uman. Fiecare formă are caracteristici şi vulnerabilităţi diferite; drept urmare, fiecare formă trebuie tratată diferit. Când se simte ameninţată, trece rapid în forma de gemă şi chist. Forma de gemă se caracterizează prin lipsa peretelui celular, ceea ce face dificilă recunoaşterea sa de către sistemul imunitar şi de către antibiotice. Această formă este capabilă să producă infecţie intracelulară şi converteşte vitamina D într-un hormon imunosupresiv, cunoscut ca 1.25-D. Produce autoimunitate. Se grupează în colonii dense, dispuse în straturi suprapuse – cele interioare fiind de neatins pentru antibiotice şi sistemul imunitar – o modalitate de adaptare pentru supraviețuire. Forma chistică a bacteriei este forma bacteriană care vegetează (hibernează). Nu este mobilă şi nu produce simptome. Poate supravieţui antibioticelor, lipsei de hrană, schimbărilor de Ph, apei oxigenate, variaţiilor de temperatură şi multor altor condiţii adverse. Se reconverteşte în forma de spirochete când condiţiile devin favorabile.

O vindecare completă înseamnă atunci când celulele canceroase au fost necrozate și nu “dispărute”. După necrozarea lor, se face curățarea lor, de asta ocupându-se celulele macrofage, apoi pentru o însănătoșire totală, refacerea celulelor organelor afectate.

Când ai cancer nu mai există ideea de “confort”. Am întâlnit persoane cărora le spuneam că vor trebui să-și schimbe modul de viață, de gândire, de alimentație și îmi răspundeau sec, e prea greu. Mă uitam la ei și-mi venea să-mi dau palme, mai ai 3-6-9 luni de trăit, ADICĂ MORI, și tu faci figuri când ți se spune că ai toate șansele să trăiești fericit până la adânci bătrâneți dacă te schimbi. “Trebuie să mâncați conopida, broccoli, sfeclă ……”; “bleah, nu le suport”. Nici până în ziua de azi nu pot înghiții asemenea atitudini. Nu trebuie decât să oferi un an din viață trupului, de care tot tu ți-ai bătut joc prin felul în care “l-ai purtat”, după care ești recompensat cu sănătate și cu o viață nouă și lungă.

Un lucru destul de interesant pe care l-am observat la persoanele care s-au vindecat complet, nu constă doar în vindecarea completă, dar și-au schimbat modul de gândire, alimentația, chiar și locul de muncă, urcând pe o scară evolutivă despre care nici măcar nu aveau habar înainte că există, parcă, renăscuți, preferă să trăiască viața altfel, din plin și evident, au devenit………. mai buni.

E prima lege din care derivă toate …….. “Fii Bun”!

Primul factor care activează celula canceroasă este șocul emoțional foarte puternic, întrebați orice persoană bolnavă de cancer, ce mare șoc a avut cu puțin timp înainte de a afla vestea. Un deces, o despărțire, o pierdere, o demisie, o ceartă puternică. Mai observați un lucru, dacă, de ex. avem un cancer la sânul drept, întotdeauna veți auzi că declanșarea s-a produs în urma unor șocuri cauzate de o parte femeiască (bunică, mamă, soră, fiică, mătușă, vecină, amantă, colegă ….) iar dacă apare la sânul stâng este din cauza unei părți masculine (bunic, tata, frate, fiu, unchi, amant, coleg ….), la fel și în funcție de poziția primului organ afectat. Leucemia de exemplu,  o asociez cu incapabilitatea respectivului de a mai face față problemelor vieții sau dacă împărțim corpul în două, părțile (organele) de la buric în sus până la cap le atribui conflictelor de parte feminină pentru ca sunt spre cap, iar femeia este înzestrată cu INTUIȚIA, un cancer la creier de exemplu, îl asociez cu un conflict legat de o parte feminină, ce este legat de la buric în jos până la tălpi, este asociat conflictelor sau problemelor legate de parte masculină, de exemplu, un cancer la colon la o femeie, în mare parte îl atribui șocului în urma decesului soțului, tatălui, băiatului, etc., pentru că bărbatul este înzestrat cu ORIENTAREA.  Acest fenomen poate fi descoperit în cauzele spirituale ale bolilor. Nu generalizez, dar PE TOȚI cei pe care i-am întrebat, și sunt destul de mulți, au pomenit despre un șoc, fix înainte de a afla vestea asta groaznică: “Aveți cancer”!

Poate o să mă întrebați, bine, bine, dar copiii cu ce au greșit? Nu e vorba de ei, e vorba de părinții lor, de bunicii lor, iar rezultatul acțiunilor lor din trecut se reflectă în prezent, iar plățile și suferințele se fac prin ei, prin copiii lor. De multe ori auzim spunând, părintele privindu-și copilul muribund: “Trebuia sa fiu eu în locul lui”, poate că da, dar așa, plata și suferința este pe măsura faptelor celor ce trebuie să plătească. Totul se plătește, nimic nu rămâne nerăsplătit, dacă în bine sau rău, asta nu o poate alege decât cel în cauză, pentru că este înzestrat cu Liberul Arbitru. Vrei să primești bine, atunci faci bine, dar dacă ai făcut rău, așteaptă-te să primești ceea ce ai dat, iar dacă “plata” nu vine la tine, nu-ți face griji, vor plăti urmașii tăi. Vestea bună este că această problemă se poate remedia începând cu ACUM, prin transformarea individului într-o persoană, evident, de partea binelui. Nu e ușor, dar trebuiesc distruse, încăpățânarea, ego-ul, mândria și mai ales “NU-UL”.

Caută cauza, elimin-o și o să distrugi efectul. Nu distruge efectul, pentru că dacă e un cancer la sân și se extirpă sânul, o să vedem că după o perioadă de timp, în mare parte, apare recidiva pe un alt organ, iar în timp …… pe toate.

Orice bolnav de cancer își pune întrebarea: “Ce am făcut atât de rău ca să merit o asemenea boală?” Aici trebuie căutat în primă fază. Ce ai făcut sau ce au făcut ai tăi de plătești tu? Nu-ți face griji, asta se poate afla foarte ușor prin comunicare, iar rezolvările sunt la îndemâna oricui..

Etapele de vindecare nu sunt foarte complicate atâta timp cât se dorește din tot sufletul vindecarea completă. Nu se merge cu jumătăți de măsură, gen: “Azi mă simt mai bine pot sări o zi de la tratament, azi mă simt mai bine pot băga niște mititei sau cârnăciori sau am uitat”. Nu există “am uitat”, nu ai voie să uiți, iar metodele de aducere aminte sunt nenumărate, ia-ți un ceas cu alarmă!

Ȋn general, medicul face o greșeală, “programează” restul zilelor de trăit, am avut o pacientă căreia i s-a spus cu nonșalantă că mai mult de 6 luni nu prinde, uite că a prins deja un an și jumătate și nici cancer nu mai are, apoi o tânără mămică care a fost trimisă acasă să se pregătească de “La revedere”, la fel, cancerul a început să dea înapoi lăsând medicul cu gura căscată și lista ar putea continua la un număr considerabil de cazuri. Ȋn primă fază trebuie să vă scoateți această programare a morții din minte. Nu medicul pune zile vieții dumneavoastră, numai Dumnezeu o poate face, așa că, forma lui de exprimare ar trebui să sune altfel și dacă speranța moare ultima să nu și-o piardă nici el și să încurajeze și pacientul. Dacă ar deschide ochii și și-ar da puțin interesul, ar vedea că în paralel cu ce-a învățat el pe băncile facultății, există soluții reale pe care medicina nu vrea să le aplice, dar cunoaștem răspunsul, nu există în manual, nu există deloc. Nici penicilina cât și multe alte soluții, nu existau înainte să fie descoperite, dar au existat minți luminate dorind sa revoluționeze medicina, care pe lângă cărțile studiate, s-au angrenat într-o cercetare reală (Victor Babeș, John Scott Burdon-Sanderson și Alexander Fleming),  și până la urmă ce este penicilina? este un antibiotic derivat din fungii penicillium, deci tot un tratament naturist extras și controlat într-un laborator pentru a putea fi scos în serie ca să fie la îndemâna oricui. Dumnezeu a făcut plante pentru fiecare boală, important este să o găsești pe cea potrivită și știm foarte bine că industria farmaceutică, în dorința acaparării pieței de medicamente, foamea de bani, a făcut tot posibilul să interzică și să extermine tratamentele “băbești” ca să nu mai discutăm despre intenția lor de a desființa Plafarul. Mergeți la țară și vedeți care este media de vârstă a celor care se tratează cu rețetele străbunilor și faceți o comparație cu cei care iubesc farmaciile.

Prima programare ar trebui să sune așa: “Trăiesc, înving boala” și de fiecare dată când vrei să spui “nu pot” să te gândești că nu există “nu pot”, există “nu vreau” de aici și eliminarea “Nu-ului” devenind astfel “POT” și “VREAU”. “Nu pot să beau sucul ăsta pentru că are un gust ciudat sau urăsc morcovul, conopida, etc”. Exact ce spuneam mai înainte, aici uităm de confort, aici trebuie să facem orice, chiar dacă ne place sau nu, ca să învingem boala. Pregătiți-vă mental și lăsați nazurile. Nu vă folosiți de faptul ca sunteți bolnavi de dragul confortului, că toată lumea vă cântă în strună, cei care sunt în jur trebuie să se comporte ca și cu om sănătos. Nu rămâneți în pat, bolind, mișcați-vă, lucrați, cautați să aveți activități, faceți orice atât cât vă permite trupul numai să nu cădeți în patima “patului”. Mentalizați-vă sănătos! Nu vă plângeți de milă și nu-i lăsați nici pe alții să o facă. Comportați-vă ca și când nu ați avea nimic și ați fi perfect sănătos.

Din punctul meu de vedere, dacă ești ateu(-e) și ai o astfel de boală, ești deja mort. Încearcă sa-L găsești pe Dumnezeu și să-I înțelegi Sistemul și care ți-e menirea pe Pământ, altfel ai trăit și trăiești în van. Totul este legat de Dumnezeu pentru că totul este Dumnezeu. Nu mă interesează ce fac popii și nici nu trimit pe nimeni spre ei, Popii nu sunt Dumnezeu, eu vă trimit DIRECT spre Dumnezeu, aici mă refer la comunicare, fără popi, fără nimic, doar tu și EL. Sfatul pe care îl voi da în “Ce ai de făcut”, și are legătură cu biserica, va face referire la construcție în sine și nu la cine o locuiește ca ființă umană, nu vă trimit spre “tata popa”. Ȋn biserică se poate “curăța” o parte a mentalului, sufletul și corpul energetic dar trebuie să înveți cum, iar ceea ce vă voi spune se numește “Taină bisericească”, o să vă explic și de ce această formă este trimisă spre “tăinuire” și de ce nu aveți cunoștință de ea. Trupul îl curăță plantele.

Voi face o listă cu terapeuții pe care îi cunosc, care sunt utili în adevăr și care vă pot ajuta REAL în lupta cu această boală, în felul ăsta nu mai trebuie să vă pierdeți timpul pe la diverși terapeuți care se dau grozavi, dar nu fac nimic. Rețetele postate sunt toate probate și folosite de cei care S-AU VINDECAT, la fel și alimentația. Studiați cu atenție pașii pe care trebuie să-i urmați și această boală o să devină istorie și nu invers. Vă urez succes și sper să vă alăturați celor care au învins deja această boală. Sănătate maximă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi