Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Recuperează-ți sau îmbunătățește-ti AUZUL!

2 Picături din această soluție și 97% din auzul tău se recuperează!

Problemele de sănătate la oameni apar, de obicei, odată cu vârsta, însă în ziua de azi, există tot mai multe persoane cu probleme mai mult decât înainte. Nu contează ce vârstă, sex sau rasă sunt. Cele mai frecvente probleme sunt și problemele cu urechile. Aceasta ar putea reprezenta o problemă serioasă pentru o persoană, de exemplu în domeniul unde lucrează: dacă spuneți constant oamenilor să vă repete ceea ce au spus, puteți avea probleme. Ați putea avea probleme și dacă nu auziți claxonul oricărui vehicul, în special în timp ce mergeți sau conduceți.

În prezent, piața oferă numeroase tratamente pentru ameliorarea acestor probleme, dar astăzi vă voi sugera o soluție naturală care vă va ajuta să vă reduceți problemele auditive și să rezolvați rapid și ușor problemele legate de urechi! Ingredientul utilizat este foarte obișnuit și este folosit în fiecare zi de oameni din întreaga lume.

Este usturoiul!

Usturoiul este folosit în mod universal pentru a rezolva diferite probleme de sănătate. Ați auzit, de asemenea, despre numeroase legende care susțineau că usturoiul ar avea capacitatea de a distruge vampirii :).
Iată de ce aveți nevoie:

AI NEVOIE DE:

– 3 căței de usturoi

– o linguriță ulei de măsline

– picurător

– bumbac sau tifon

MOD DE PREPARARE:

Luați cățeii de usturoi și îndepărtați complet cojile. Apoi spălați-i și stoarceți-i ferm pentru a putea extrage cantitatea maximă de suc posibil. Se amestecă sucul de usturoi cu uleiul de măsline și se pune în picurător.

UTILIZARE:

Puneți trei până la patru picături de ulei în fiecare dintre urechi. Trebui să vă odihniți după asta, pentru ca uleiul să poată pătrunde adânc în ureche. Luați o bucată de tifon sau bumbac pentru a vă astupa urechea astfel încât uleiul să nu poată ieși. Primele rezultate vor apărea foarte curând. Veți fi șocați că auzul dvs. este îmbunătățit printr-o rețetă atât de simplă, iar auzul dvs. va fi mult mai bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi