Totul despre Cancer

Totul despre Cancer

O colecție întreagă de rețete și sfaturi primite de la cei care au reușit să învingă această cruntă boală. Mai mult »

Alimentatia

Alimentatia

Învață cum să mănânci sănătos pentru a avea o sănătate de invidiat. Mai mult »

De pe la bunici

De pe la bunici

O colecție întreagă de leacuri adunate din toate colțurile țării de pe la bunici și străbunici. Mai mult »

Terapii alternative

Terapii alternative

Descrieri detaliate despre o sumedenie de terapii funcționale. Mai mult »

Informații diverse

Informații diverse

Meditații, alimentație, leacuri, evoluție spirituală, rețete băbești, știința și terapiile alternative, găsești totul într-un singur loc ...... aici. Mai mult »

 

Uleiul de Avocado

Uleiul de avocado, presat la rece, extra-virgin, simplu sau infuzat cu diverse arome de la Olivado, care acționează direct la nivelul mitocondriilor din celulele noastre. Dar ce sunt mitocondriile ? Sunt organite celulare, ce se întâlnesc în toate tipurile de celule din organismul nostru și care joacă un rol principal în respirația celulară.

Uleiul de avocado, acționând direct asupra mitocondriilor, protejează celulă împotrivă radicalilor liberi. Astfel, uleiul de avocado este un excelent antioxidant, cu rol în reducerea colesterolului și a anumitor trigliceride ce se găsesc în cantitate mare la diabetici și care pot conduce la apariția atacului de cord sau atacului cerebral.

Uleiul de avocado este un ulei mono-săturat, de culoare verde-maslinium cu o textură densă și o aromă dulce, că de nucă.
Ce-mi place foarte mult la acest ulei este faptul că, asemenea uleiului de cocoș sau de măsline, poate fi folosit cu succes în îngrijirea pielii. Este ușor absorbit de piele și hidratează în profunzime,ceea ce îl recomanda că un ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii premature sau uscate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook923
Facebook
Inapoi